Jens Arnold, chef för OECD:s representation i Brasilien och Argentina, tillsammans med vicekonsul Johansson och generalkonsul Pacheco Neto vid presentationen i São Paulo, som skedde på Brasiliens centralbank.

OECD publicerade nyligen sin nya ekonomiska rapport om Brasilien och genomför just nu en serie presentationer av rapporten i ett flertal brasilianska städer. Organisationen har bjudit in ambassaderna, konsulatet, journalister, handelskammare och allmänhetet till en presentation av innehållet som görs av OCDE:s chef i Brasilien och Argentina, Jens Arnold.

Sverige stödjer Brasiliens ansökan till medlemskap i OECD och närvarade vid presentationen i São Paulo genom både sin generalkonsul Renato Pacheco Neto och vicekonsul Peter Johansson. I Recife kommer Sverige att representeras av honorärkonsul Erik Limongi Sial.

Hela rapporten kan läsas eller laddas ner både på portugisiska och engelska på OCDE:s webbsida.

OECD publicerar ny ekonomisk studie om Brasilien