Team Sweden em reunião com Prefeito Doria
Från vänster: São Paulos internationelle kommunsekreterare Julio Serson, borgmästare João Doria, ambassadör Suécia Per-Arne Hjelmborg och generalkonsul Renato Pacheco Neto.

Team Sweden träffade São Paulos borgmästare João Doria

Representanter från Team Sweden i Brasilien, som består av ambassaden, generalkonsulatet i São Paulo, Business Sweden och Swedcham Brasil, samt representanter för det svenska näringslivet i Brasilien mötte idag borgmästaren i São Paulo och hans team för att diskutera samarbetspunkter som smarta städer, bioekonomi, urban mobilitet och sociala tema.

Mötet var det första i en serie av möten som strävar efter att bli regelbundna och nästa möte har redan bokats in i december månad. Ambassadör Per-Arne Hjelmborn passade också på att utmana Doria i Glocal Climate Challange – undrar du om han accepterade? Se klippet nedan (på portugisiska)!

Team Sweden mötte São Paulos borgmästare João Doria